Reviews &
beoordelingen

Ervaringen van onze gasten

Jan Geurts

Familie uitje

Wij zijn van 17 t/m 20 februari 2022 te gast geweest in de Fryhof. Ons gezin, bestaande uit 8 volwassene en 4 kinderen (1, 2, 6 en 8 jaar), hebben een gezellig weekend gehad. De voorzieningen waren top. De 6 ruime kamers, allemaal voorzien van een ruime douce/bad en toilet ruimte, was al een luxe op zich. Ook de ruime kamer/keuken goed uitgerust met zit en kook faciliteiten. Vanwege het weer (storm Eunice) hebben we ons moeten beperken tot veel binnen zitten, maar dat was prima te doen in de gezellige inrichting. Toch zijn we er natuurlijk (zij het beperkt) ook op uit geweest. Alkmaar en de Noordzee liggen binnen het half uur rijden vanuit Fryhof.
Ook de behulpzaamheid van de eigenaren is prettig en goed.
Wat ons betreft is de Fryhof een aanrader voor een weekendje weg met familie of vrienden. Wij hebben ons in ieder geval uitstekend vermaakt.

Nederland
21 april 2022

Florentine Hendrickx

Familie weekend okt 2021

We hebben van vrijdag 29 oktober tot 1 november met ons hele gezin genoten van een geweldig familieweekend. Het is een heerlijke en heel ruime accomodatie. Een prachtige omgeving die uitnodigd tot een lange wandeling. Onze kleinzoon was onder de indruk van de konijnen, paarden en de kippen. Onze hartelijke dank voor de gastvrijheid!

Duitsland
2 november 2021

Bejo Zaden

Zeer goed verzorgd

Van 28 t/m 30 april hebben wij een prettig en goed verzorgd verblijf gehad bij De Fryhof. De accommodatie is ruim en comfortabel. Tussen de vergaderingen door nog een fijne wandeling gedaan door de prachtige omgeving. Bedankt familie Boerkoel voor de gastvrijheid!

Nederland
10 mei 2021

Schipper Kozijnen

MT heidagen Schipper Kozijnen

MT heidagen Schipper Kozijnen 2 en 3 september 2020. Mooie en efficiënte dagen gehad met het managementteam. Prachtige locatie in een fantastische omgeving. Echt even helemaal weg uit de drukte, waardoor er met elkaar ruimte is voor mooie en nieuwe inzichten. Dank voor de gastvrijheid.

Nederland
7 september 2020

Heidag MT

heidag

De locatie boerderij de Fryhof is een prettige locatie om met een grote groep te werken. Wij waren met 14 personen en hebben heerlijk gewerkt in de schaduw onder de overkapping. De ontvangst was prettig en alles werd goed uitgelegd en de beamer en het scherm werden klaargezet. De lunch was geweldig! Heerlijke broodjes en salades van uitstekende kwaliteit. Als je wilt werken met een groep dan is deze locatie van harte aan te bevelen.

Nederland
3 september 2020

Jeanette Wooning

Fantastisch

Met een intieme vriendengroep hebben wij een lang weekend doorgebracht op deze prachtige, karakteristieke en rustgevende locatie. De foto’s liegen niet! Daarnaast was het zeer schoon en de accommodatie zeer goed verzorgd. Bedankt Gerda en Leen voor jullie goede zorgen en adviezen. Een geweldig advies was Lester van Nek. Een topkok die voor ons een barbecue en een diner heeft verzorgd. Wij hebben genoten. Twijfel niet en boek deze locatie voor een zorgeloos verblijf en een mooie herinnering.

Nederland
3 september 2020

Fam. Wijnker

Genieten

Wat een prachtige locatie, wat een fijn verblijf, wat een luxe, wat een rust, wat een mooie natuur, wat een hartelijkheid. Wat hebben we genoten!

Nederland
2 juli 2020

Frank Holstege

Groepsretraite

The Holstege research group from the Princess Máxima Center for pediatric oncology spent three highly inspirational days at the Fryhof. The hospitality, ambiance and great food made for a wonderful retreat. Thank you!

Nederland
18 november 2019

End of content

No more testimonials to load

Meer reviews

Hoe was uw verblijf bij De Fryhof?