Reviews &
ratings

Experiences of our guests

Linda Dudink

Tweedaagse training

Ook een perfecte locatie voor een ‘heisessie’! Twee trainingsdagen incl. overnachting met 13 collega’s en de trainer met ‘s avonds een kooksessie o.b.v. een kok welke ook geregeld was door de eigenaresse. Alle lof voor haar en de uitstekende verzorging!

Nederland
12 January 2023

Florentine Hendrickx

Familie weekend okt 2021

We hebben van vrijdag 29 oktober tot 1 november met ons hele gezin genoten van een geweldig familieweekend. Het is een heerlijke en heel ruime accomodatie. Een prachtige omgeving die uitnodigd tot een lange wandeling. Onze kleinzoon was onder de indruk van de konijnen, paarden en de kippen. Onze hartelijke dank voor de gastvrijheid!

Duitsland
2 November 2021

Bejo Zaden

Zeer goed verzorgd

Van 28 t/m 30 april hebben wij een prettig en goed verzorgd verblijf gehad bij De Fryhof. De accommodatie is ruim en comfortabel. Tussen de vergaderingen door nog een fijne wandeling gedaan door de prachtige omgeving. Bedankt familie Boerkoel voor de gastvrijheid!

Nederland
10 May 2021

Schipper Kozijnen

MT heidagen Schipper Kozijnen

MT heidagen Schipper Kozijnen 2 en 3 september 2020. Mooie en efficiënte dagen gehad met het managementteam. Prachtige locatie in een fantastische omgeving. Echt even helemaal weg uit de drukte, waardoor er met elkaar ruimte is voor mooie en nieuwe inzichten. Dank voor de gastvrijheid.

Nederland
7 September 2020

Heidag MT

heidag

De locatie boerderij de Fryhof is een prettige locatie om met een grote groep te werken. Wij waren met 14 personen en hebben heerlijk gewerkt in de schaduw onder de overkapping. De ontvangst was prettig en alles werd goed uitgelegd en de beamer en het scherm werden klaargezet. De lunch was geweldig! Heerlijke broodjes en salades van uitstekende kwaliteit. Als je wilt werken met een groep dan is deze locatie van harte aan te bevelen.

Nederland
3 September 2020

Jeanette Wooning

Fantastisch

Met een intieme vriendengroep hebben wij een lang weekend doorgebracht op deze prachtige, karakteristieke en rustgevende locatie. De foto’s liegen niet! Daarnaast was het zeer schoon en de accommodatie zeer goed verzorgd. Bedankt Gerda en Leen voor jullie goede zorgen en adviezen. Een geweldig advies was Lester van Nek. Een topkok die voor ons een barbecue en een diner heeft verzorgd. Wij hebben genoten. Twijfel niet en boek deze locatie voor een zorgeloos verblijf en een mooie herinnering.

Nederland
3 September 2020

Fam. Wijnker

Genieten

Wat een prachtige locatie, wat een fijn verblijf, wat een luxe, wat een rust, wat een mooie natuur, wat een hartelijkheid. Wat hebben we genoten!

Nederland
2 July 2020

Frank Holstege

Groepsretraite

The Holstege research group from the Princess Máxima Center for pediatric oncology spent three highly inspirational days at the Fryhof. The hospitality, ambiance and great food made for a wonderful retreat. Thank you!

Nederland
18 November 2019

End of content

No more testimonials to load

Meer reviews

How was your stay at De Fryhof?